Twerking


Twerking on trendikäs tanssityyli, jonka juuret juontavat kaukaa afrikkalaisista tansseista. 1990-luvulla Jenkeissä twerking saavutti kuitenkin nykyisen muotonsa hiphop musiikin myötä
Twerk-tanssissa liikekieli on vahvasti alavartalopainotteista. Lantiolla ja pakaroilla tehdään erilaisia ”drop” ja ”pop” liikkeitä, heristyksiä ja sheikkauksia eri tasoissa. Tunti on täynnä asennetta ja takuuvarmasti hikinen tanssitunti! Ota tunneille mukaan polvisuojat, sillä osa liikkeistä tapahtuu lattiatasossa. Tunti soveltuu yli 16 vuotiaille.

Varusteet: Mukavat sisäliikuntavarusteet, polvisuojat, hikipyyhe ja juomapullo
Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Monika Rissanen (monika.rissanen@gmail.com, 0451104215)


Monika on tanssinut koko ikänsä aloittaen nyky- ja jazztanssista. Uudet rytmit veivät kuitenkin mennessään vuonna 2012, jolloin Monika löysi reggaetonin ja dancehallin. Siitä asti hän on tanssinut reggaetonia eri reggaetonopettajien johdolla niin Jyväskylässä kuin Helsingissä. Twerking Monika löysi myös samoihin aikoihin, kun se suurella suosiolla rantautui Suomeen ja liikekieli muiden lajien kautta tuntui luontevalta. Monika käy ahkerasti workshopeissa oppimassa uutta ja pitää tärkeänä sitä, että saa oppeja mahdollisimman monenlaisilta opettajilta.
Monikan tunneille voit tulla juuri sellaisena kuin olet, tärkeintä on, että pidät kivaa kun tanssit!