Street pojat

Pojille suunniteltu katutanssitunti alkaa ensimmäistä kertaa kevätkaudella 2020! Street tunneilla tutustutaan katutanssin eri lajeihin, opetellaan Hip Hopin perusteita ja inspiroidutaan katutanssin kulttuurista ja ajankohtaisista ilmiöistä. Street tunnit kehittävät kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä, voimaa sekä rytmitajua.

Tunneilla harjoitellaan katutanssin tekniikkaa, erilaisia liikesarjoja ja tehdään monipuolisesti koreografia-osuuksia. Pääasiassa tunnit koostuvat lämmittelyistä, perusliikeharjoitteista, koreografioiden opettelusta ja venyttelyistä. Liikkumisen ja tanssin lisäksi on tärkeää myös pitää yhdessä hauskaa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Luvassa rentoa tunnelmaa ja hauskoja hetkiä!
Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Jonna Panula (jonna.panula@gmail.com, 044 5261553)


Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä.

Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"