Street aikuiset

Alkeet

Street aikuisten alkeistunneilla tutustutaan katutanssin eri lajeihin, opetellaan Hip Hopin perusteita ja inspiroidutaan katutanssin kulttuurista. Näillä tunneilla syke nousee ja kunto kasvaa. Tunnit koostuvat pääasiassa lämmittelyistä, kunto-osuuksista, perusliikeharjoitteista, koreografioiden opettelusta ja venyttelyistä. Liikkumisen ja tanssin lisäksi on tärkeää myös pitää yhdessä hauskaa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Luvassa rentoa tunnelmaa ja hauskoja hetkiä!

Jatko

Street aikuisten jatkotunnit sopivat katutanssilajeja jo aiemmin harrastaneille. Tunnit tarjoavat mahdollisuuden uuden oppimiseen ja tanssijana kehittymiseen. Tunnit pitävät sisällään kuntoa nostattavaa vauhtia lämmittelyineen ja lihaskuntoharjoituksineen. Tanssillisesti tunnit ovat monipuolisia sisältäen eri katutanssilajeihin syventymistä, erilaisten koreografia kokonaisuuksien harjoittelua sekä tanssitaitoja kehittäviä harjoitteita venyttelyä unohtamatta. Tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Keskeistä näillä tunneilla on kuitenkin nauttia musiikin ja liikkeen tuomasta voimasta ja pitää yhdessä hauskaa!


Varusteet: mukavat ja rennot harkkavaattet, joissa on helppo liikkua sekä sisäliikuntakengät + juomapullo.

Sali: Repo
Ohjaaja: Jonna Panula (jonna.panula@gmail.com, 044 5261553)


Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä.

Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"