Street 15+ edistyneet

Street edistyneiden tunnilla tanssitaan katutanssin eri lajeja ja tehdään erilaisia koreografia osuuksia. Harjoittelu on tavoitteellisempaa ja mahdollisuuksien mukaan tähdätään erilaisiin street-tanssin kilpailuihin. Aikaisempaa tanssikokemusta olisi hyvä olla ja toivotaan sitoutumista koko lukuvuodeksi. Tavoitteellisuudesta huolimatta tunneilla hauskanpito on aina etusijalla.

Varusteet: mukavat ja rennot harkkavaattet, joissa on helppo liikkua sekä sisäliikuntakengät + juomapullo.
Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Jonna Panula (jonna.panula@gmail.com, 044 5261553)
Olen Jonna, 24-vuotias pohjanmaalta lähtöisin, mutta myöhemmin pohjoiseen kotiutunut. Olen harrastanut kaikenlaista tanssia lapsesta saakka, ja Rovaniemen HotCakesilla tuli tanssittua katutanssia useampi vuosi sekä SM-kisoissa kävin kuutena vuonna. Viimeiset omat kisat kävin vuonna 2011, ja suurin saavutus on ollut SM-kultaa Street muodostelmasta vuonna 2009. Olen tanssinut myös show- ja disco-tanssiakinn, mutta street on aina ollut lähimpänä sydäntäni.

Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla pyritään myös oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Nähdään street-tuntien parissa!