Street 11-13v alkeet

Tunneilla tutustumme katutanssin peruselementteihin kuten grooveen ja bounceen. Aloitamme perusliikkeistä, joista teemme helppoja koreografioita. Tarkoitus on pitää yhdessä hauskaa ja löytää omaa tanssillista tapaa liikkua. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden.

Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Ella Haataja (ella_haataja@hotmail.com, 040 0901972)


Olen Ella, 24-vuotias kuvataidekasvatuksen opiskelija. Kuvataiteen lisäksi tanssi on ollut rakas harrastukseni jo pienestä pitäen. Alakoulun alun balettiharrastus vaihtui hieman vanhempana jazz-tanssiin. Useiden vuosien jazzin jälkeen löysin street-tanssin, josta tuli lempi tanssilajini ikinä! Streetissä pidän lajin rennosta meiningistä ja siitä että kaikki voivat tanssia sitä omalla tyylillään.

Street 11-13v jatko

Street-tanssitunti, jolla pääpaino hiphopille tyypillisten elementtien oppimisessa, kuten grooveissa ja bounceissa. Opituista asioista tehdään koreografioita, mutta tunnilla harjoitellaan myös omaa musiikin tulkintaa.

Sali: Pikkukettu
Ohjaaja:  Jonna Panula (jonna.panula@gmail.com, 044 5261553)

Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä.

Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"