Streettanssi 8-10v

Street-tunnilla tanssitaan nimensä mukaisesti erilaisia katutanssilajeja, kuten hiphoppia. Lähdemme yhdessä tutustumaan katutanssikulttuuriin ja käymme läpi perusasioita, joista kaikki on aikanaan lähtenyt liikkeelle - unohtamatta tanssin modernia ja jatkuvassa muutoksessa olevaa puolta. Pyrimme löytämään jokaisen oman polun tanssijoina, korostaen persoonallista tyyliä ja itsevarmaa asennetta. Katutanssien luonteelle tyypillisesti ajan kanssa myös erilaiset freestyleharjoitukset sisältyvät tunnin ohjelmaan. Tunnin vaikeusaste määräytyy kuitenkin oppilaiden kykyjen mukaan!


Varusteet: mukavat ja rennot harkkavaattet, joissa on helppo liikkua sekä sisäliikuntakengät + juomapullo.
Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Viivi Ågren (0449953860)

Olen Viivi, 18-vuotias, ja nuoresta iästäni huolimatta paljon tanssin saralla kokenut tyttö. Tanssi on pikkulapsesta saakka ollut suuri osa elämääni, mutta näin vanhemmalla iällä ns. omimmaksi jutuksi ovat muodostuneet Katutanssilajit, joita olen myös alkanut treenaamaan tavoitteellisemmin mm. SM-kilpailut ja erilaiset tanssiprojektit.

Olen opettajana hyvin tunnollinen ja pyrin aina luomaan tunneilleni hyvän, rennon ilmapiirin, missä jokaisella on helppo olla puhtaasti oma itsensä ja kehittyä. On tärkeää saada aikaan onnistumisen iloja sekä ohjata jokaista tanssijaa löytämään juuri se oma polku tanssijana.