Soolosalsa alkeet (4x su 22.8-12.9.2021 klo 17-18)

Neljän kerran salsan alkeiskurssi, jossa lähdetään liikkeelle aivan alkeista, eli salsan perusaskeleesta ja 123 -rytmistä ja tältä pohjalta tanssitaan helppoja koreografioita. Aiempaa salsa-osaamista et tarvitse, ja toisaalta tässä hyvä tilaisuus virittää vanhoja taitoja. Suositeltavaa myös parisalsaa aloitteleville. Kurssin jälkeen voi jatkaa soolosalsan jatkotunneille.


Soolosalsa jatkotaso

Jatkotason tunti, jossa salsa-askelien lomaan sekoitetaan elementtejä muista kuubalaisista tansseista ja rytmeistä, mikä on kuubalaiselle salsalle ominaista. Tältä pohjalta harjoitellaan liikekieltä ja tanssitaan lyhyitä koreografioita, jotka vaihtuvat kerrasta toiseen. 

In this class, there will be salsa mixed with rhythms and steps of other Cuban dances, which is typical for Cuban salsa. We will reahearse movements and do small choreographies, which will variate between classes.

Ohjaaja: Yoyo (041 720 8708)


Geordanis, "Yoyo", on kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko. Hän on kotoisin Santiagosta, sonin (salsan "esiäidin") syntysijoilta. Hän taitaa kuubalaisia tansseja laajalti afro-kuubalaisesta folkloresta nykypäivän populaaritansseihin, kuten reggaetoniin, ja sydäntä lähinnä on rumba (salsan esiäiti sekin). Hän on tanssinut useissa ammattiryhmissä, kuten Rumberos de Cuba ja Siete potencias. Hän haluaa välittää oppilailleen paitsi tanssin tekniikkaa, ennenkaikkea riemua ja musiikin tulkintaa. "Relajar el cuerpo!"