Showtanssi

Show -tunnilla päästään reippaan alkulämmittelyn jälkeen tanssimaan ja eläytymään eri maailmoihin. Tunnilla käytetään elementtejä yhdistellen myös muista lajeista kuten jazztanssi, nykytanssi ja street-lajit. Lisäksi tunnilla tehdään erilaisia baletin tekniikkaan perustuvia harjoituksia sekä salin poikki tehtäviä liikesarjoja. Tunneilla on mukaansatempaava ja energinen meininki.

After a warm-up, you will be able to dance and experience different worlds during the show class. Elements from other sports such as Jazz Dance, Contemporary Dance and Street are also used in the class. In addition, the class includes various exercises based on ballet techique and series of movements across the dance floor. The lessons have an immersive and energetic mood.

Varusteet: mukavat ja rennot harkkavaattet, joissa on helppo liikkua sekä sisäliikuntakengät + juomapullo.
Ohjaaja: Jane Suvanto (045 314 9523)Olen Jane Suvanto ja valmistun pian Oulun Ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi. Show,- jazz,- ja nykytanssi ovat päälajejani, sekä lisäksi opetan myös uutuutena Street -puolen tunteja kuten Voguingia ja Break dancea.
Olen Helsingistä kotoisin ja tanssin parissa olen saanut matkustaa Los Angelesiin ja päässyt tutustumaan alueen tanssikulttuuriin. Kaksi viimeisintä vuotta opintoni ovat vieneet minut Espanjaan, viimeisimpänä Barcelonaan.

Nautin eri kielistä ja ympäristöistä, josta saan inspiraatiota opetukseeni. Tuntini ovat energisiä ja kannustan oppilaitani heittäytymään täysillä. Tanssinopintojen ohessa minulla on lisäksi FAF Finland International Personal trainer -koulutus.

Tervetuloa tanssimaan kanssani!