Show 7-10v.

Tunnilla tarkoitus pitää hauskaa sekä heittäytyä. Tunti koostuu alkylämmittelyistä, erilaisten tekniikoiden harjoitteluista, tunti-sarjoista sekä loppuvenyttelyistä. Edetään ryhmän mukaisesti eikä aikaisempaa tanssikokemusta tarvitse. Tule tunnille paljain varpain!


Show 11-14v.

Showtanssi on näyttävä tanssilaji, jossa useat eri tanssilajit yhdistyvät upeaksi show-kokonaisuudeksi. Showtanssissa tärkeää on tanssin iloon heittäytyminen sekä itsensä ilmaiseminen. Tunneilla harjoitellaan useiden eri lajien perusteita ja teknisiä taitoja kuten piruetteja, jalkatekniikkaa ja näyttäviä hyppyjä. Lisäksi jokaisella tunnilla kehitetään tanssijan fysiikkaa erilaisin lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittein.

Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Eveliina Lehtoranta  (eveliina.lehtoranta@icloud.com, 0407752335)
Olen Eveliina, kutsumanimeltä Eve. Olen harrastanut tanssia 4-vuotiaasta asti lajeinani show-, street-, ja diskotanssi. Kokemusta on karttunut niin Santaparkissa esiintymisestä kuin SM-kisoista vuodesta 2010 lähtien. Olen innokas ja ahkera pettaja, ja tunneillani pyrin aina luomaan onnistumisen iloja sekä tanssin riemua. Nähdään tanssin parissa!


Show +15

Showtanssi on nimenomaisesti Show’ta, jossa yhdistyvät useat eri tanssilajit. Tunneilla lähdetään opettelemaan näyttävää koreografiaa näytöksiä varten samalla kuitenkin pitäen hauskaa ja nauttien itsensä ilmaisemisesta. Tunneilla lämmitellään aluksi ja kehitetään lihaskuntoa ja venyvyyttä erinäisillä harjoituksilla ja liikkeillä. Lähdetään kehittelemään ryhmää sen osallistujien tason mukaan, et siis tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.


Laita tunnille rennot, mutta istuvat vaatteet. Tanssitaan paljain jaloin tai päkiätossujen kanssa. Juomapullo mukaan!

Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Suvi Virtanen   (suvi.virtanen6@gmail.com, 0440335200)

Oon Suvi, alunperin Lohjalta tänne Rolloon kotiutunut 20-vuotias opiskelija. Tanssia olen harratanut puolet elämästäni useiden lajien parissa. Ohjaajana olen pirteä sekä kannustava ja haluan ryhmässäni luoda rennon ja mukavan ilmapiirin tunneilleni.