Showtanssi 11-14v.

Showtanssi on näyttävä tanssilaji, jossa useat eri tanssilajit yhdistyvät upeaksi show-kokonaisuudeksi. Showtanssissa tärkeää on tanssin iloon heittäytyminen sekä itsensä ilmaiseminen. Tunneilla harjoitellaan useiden eri lajien perusteita ja teknisiä taitoja kuten piruetteja, jalkatekniikkaa ja näyttäviä hyppyjä. Lisäksi jokaisella tunnilla kehitetään tanssijan fysiikkaa erilaisin lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittein.
Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Eveliina Lehtoranta  (eveliina.lehtoranta@icloud.com, 0407752335)

Olen Eveliina, kutsumanimeltäni Eve. Olen harrastanut tanssia 4-vuotiaasta asti lajeinani Show-, street-, ja discotanssi. Kokemusta on karttunut niin Santaparkissa esiintymisestä kuin SM-kisoista vuodesta 2010 lähtien. Olen innokas ja ahkera opettaja, ja tunneillani pyrin aina luomaan onnistumisen iloja sekä tanssin riemua. Nähdään tanssin parissa!

Showtanssi 7-10v.

Tunnilla tarkoitus pitää hauskaa sekä heittäytyä. Tunti koostuu alkylämmittelyistä, erilaisten tekniikoiden harjoitteluista, tunti-sarjoista sekä loppuvenyttelyistä. Edetään ryhmän mukaisesti eikä aikaisempaa tanssikokemusta tarvitse. Tule tunnille paljain varpain!

Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Ronja Räihä (0449721412)

Olen Ronja rovaniemeltä kotoisin. Tanssikokemusta minulla on yli kymmenen vuoden takaa. Olen tanssinut erilaisissa produktioissa sekä SM-kisoissa. Lajeinani ovat olleet show, disco, nykytanssi sekä street. Olen opettanut pääsääntöisesti discoa ja showta yli viisi vuotta aina 3 vuotiaista murrosikäisiin nuoriin. Olen kannustava tunneillani ja tunneillani on tärkeintä pitää hauskaa ja saada onnistumisen iloja! Tervetuloa tanssimaan kanssani!