Show 7-10v.

Tunnilla tarkoitus pitää hauskaa sekä heittäytyä. Tunti koostuu alkylämmittelyistä, erilaisten tekniikoiden harjoitteluista, tunti-sarjoista sekä loppuvenyttelyistä. Edetään ryhmän mukaisesti eikä aikaisempaa tanssikokemusta tarvitse. Tule tunnille paljain varpain!

Sali: Repo
Ohjaaja: Eveliina Lehtoranta  (eveliina.lehtoranta@icloud.com, 0407752335)


Show 11-14v.

Showtanssi on näyttävä tanssilaji, jossa useat eri tanssilajit yhdistyvät upeaksi show-kokonaisuudeksi. Showtanssissa tärkeää on tanssin iloon heittäytyminen sekä itsensä ilmaiseminen. Tunneilla harjoitellaan useiden eri lajien perusteita ja teknisiä taitoja kuten piruetteja, jalkatekniikkaa ja näyttäviä hyppyjä. Lisäksi jokaisella tunnilla kehitetään tanssijan fysiikkaa erilaisin lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittein.

Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Eveliina Lehtoranta  (eveliina.lehtoranta@icloud.com, 0407752335)
Olen Eveliina, kutsumanimeltä Eve. Olen harrastanut tanssia 4-vuotiaasta asti lajeinani show-, street-, ja diskotanssi. Kokemusta on karttunut niin Santaparkissa esiintymisestä kuin SM-kisoista vuodesta 2010 lähtien. Olen innokas ja ahkera pettaja, ja tunneillani pyrin aina luomaan onnistumisen iloja sekä tanssin riemua. Nähdään tanssin parissa!