Soolosalsa alkeet

 

su 15.-29.1.2016 klo 19-20 (poikkeus/execption 15.1. klo 19-21)
Lähdetään liikkeelle salsan perusteista: tutustutaan salsan 1-2-3 -rytmiin ja perusaskeleeseen sekä sen eri variaatioihin, haetaan rentoa kehon liikkuvuutta. Tanssitaan lyhyitä tanssisarjoja, ja tuntien edetessä lisätään kuvioita ja askelvariaatioita. Aiempaa kokemusta salsasta ei tarvita. Yhteensä 4 x 60 minuuttia, ensimmäisellä kerralla 15.1. pidetään tuplatunti (tällöin kertamaksulla tai kortilla tuplamaksu)

We start from the very basics of Cuban salsa: we will get to know the 1-2-3 rhythm of salsa and basic steps and its variations, and relaxed movement of body. We will dance short choreographies. You don´t need any previous experience of salsa, just interest in trying this wonderful, relaxed and sensual dance is enough! 4x60min, the first lesson 15.1. is two hours. For the two our lesson the single payment will be double.

 

Soolosalsa jatko

su 2.4.-14.5. klo 19-20 (poikkeus/exception 2.4. klo 19-21, ei tuntia/no lesson 16.4. eikä 30.4.)
Vauhdikas tanssitunti, jolta lähtiessä on hiki pinnassa ja hymy huulilla. Salsan perusaskeliin lisätään eri variaatioita sekä elementtejä muista kuubalaisista tansseista, tehdään tanssisarjoja sekä kehon liikkuvuusharjoitteita. Salsan perusteiden hallinta tai muu tanssipohja on suotavaa, sillä aivan salsan perusteita ei opetella. Yhteensä kuusi 60 min tuntia viitenä kertana, ensimmäisellä kerralla 2.4. tuplatunti, jolloin kerta/korttimaksulla tuplamaksu.

A class full of action, in the end of wich you’ll be smiling and sweaty. There will be more variations of salsa steps and elements of other Cuban dances, choreographies and practice of body movements. It is good to know the basics of salsa, because in this class we are not to practice the very basics. 6x60min, the first lesson 2.4. is two hours. For the two our lesson the single payment will be double.Ohjaaja: Geordanis Figuerola (Tiedustelut: 050 3703 936)

Geordanis Figuerola (Jordan, ”Jojo”) on kotoisin Santiago de Cubasta, son-musiikin synnyinsijoilta. Siellä hän opiskeli ammattitanssijaksi ja –muusikoksi. Hän on esiintynyt useissa ammattiryhmissä ja opettanut sekä kuubalaisia että ulkomaalaisia tanssin ja musiikin ammattilaisia ja harrastajia. Hän hallitsee kuubalaiset tanssit populaaritansseista afrokuubalaisiin lajeihin, ja sydäntä lähinnä on kuubalainen rumba. Hän haluaa välittää oppilailleen paitsi kuubalaista liikekieltä, myös kuubalaisten rytmien ja tanssin riemua.