Nykytanssi alkeet

Nykytanssitunneilla oma keho tulee tutuksi. Tanssitekniikkaa harjoitellaan lattiasarjojen, swingien, rullausten ja painonsiirtojen avulla. Kehon hallinta ja liikkeenlaatu sekä tilassa liikkuminen ovat elementteinä tunnilla. Kehon linjausten ja painovoiman kanssa työskentely tulee tutuksi. Myös improvisaatio on osa tanssitunteja, omaan kehoon tutustumista ja liikekielen löytämistä. Musiikkia käytetään monipuolisesti luomalla eri tunnelmia, välillä voidaan työskennellä myös hiljaisuudessa, ilman musiikkia.

In contemporary dance lessons, your own body becomes familiar. Dance technique is practiced through floor sets, swings, rolling and weight transfers. Body control and quality of movement as well as movement in space are elements of the class. Working with body alignments and gravity becomes familiar. Improvisation is also part of dance lessons, getting to know one's own body and finding the language of movement. Music is used in many ways to create different moods, sometimes you can also work in silence, without music.


Varusteet: mukavat ja rennot harkkavaattet, joissa on helppo liikkua sekä juomapullo.

Ohjaaja: Jane Suvanto (045 314 9523)

Olen Jane Suvanto ja valmistun pian Oulun Ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi. Show,- jazz,- ja nykytanssi ovat päälajejani, sekä lisäksi opetan myös uutuutena Street -puolen tunteja kuten Voguingia ja Break dancea.
Olen Helsingistä kotoisin ja tanssin parissa olen saanut matkustaa Los Angelesiin ja päässyt tutustumaan alueen tanssikulttuuriin. Kaksi viimeisintä vuotta opintoni ovat vieneet minut Espanjaan, viimeisimpänä Barcelonaan.

Nautin eri kielistä ja ympäristöistä, josta saan inspiraatiota opetukseeni. Tuntini ovat energisiä ja kannustan oppilaitani heittäytymään täysillä. Tanssinopintojen ohessa minulla on lisäksi FAF Finland International Personal trainer -koulutus.

Tervetuloa tanssimaan kanssani!