Neljän latinanlaistanssin (samba, cha cha, rumba ja jive) tekniikkaan pureutuva ryhmätunti, jossa keskitytään oman tekniikan hiomiseen yksilöharjoitteina. Tunnilla opetellaan mm. kyseisten tanssien tekniikkaa, vartalonhallintaa, pyörähdystekniikkaa ja käsien käyttöä. Tunti soveltuu erityisesti Latin Style-lajien kilpailijoille, kilpatanssijoille ja Latino show-harrastajille.

Huom! Ei tuntia 23.8.


Varusteet: Mukavan rennot vaatteet ja kengät
Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491)
Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä. Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007.

Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.