Latino Show-tunneilla tehdään ryhmäkoreografioita eri Latinalais-Amerikkalaisiin tansseihin, kuten cha cha, rumba, paso doble ja samba. Kevään aikana harjoitellaan ryhmäkoreografia, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä. Aiempi tanssitausta muista lajeista ja/tai perusaskelten hallinta joistakin latinalaistansseista on suotavaa. Kevään tunneilla tehdään täysin uusi koreografia, joten uudet harrastajat pääsevät helposti mukaan.

Kevään tanssina on tango. Naisilla latinalaistansseihin tarkoitetut korkokengät, miehillä lattarikengät. Esiintymisasusta keskustelua ensimmäisten tuntien yhteydessä. Jokainen osallistuja maksaa omat varusteet esiintymisten osalta. Harjoittelun osalta on tärkeää, että pääsee osallistumaan lähes kaikille tunneille. Koreografia tehdään koko ryhmälle, joten koko ryhmä on myös esiintymässä. Harjoittelun tukena käytetään videointia.


Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491, yhteydenotot mielellään tekstarilla)

Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä.

Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.