Latino Show-tunneilla tehdään ryhmäkoreografioita eri Latinalais-Amerikkalaisiin tansseihin, kuten cha cha, rumba, paso doble ja samba. Syksyn aikana harjoitellaan ryhmäkoreografia, joka esitetään seuran joulunäytöksessä. Joulunäytös on Korundissa Pe 25.11.2022 klo: 18.00. Aiempi tanssitausta muista lajeista ja/tai perusaskelten hallinta joistakin latinalaistansseista on suotavaa. Syksyn tunneilla tehdään täysin uusi koreografia, joten uudet harrastajat pääsevät helposti mukaan.

Syksyn esitys koostuu useammasta yllä mainitusta tanssista. Varusteet: naisilla latinalaistansseihin tarkoitetut korkokengät, miehillä lattarikengät. Esiintymisasusta keskustelua ensimmäisten tuntien yhteydessä. Jokainen osallistuja maksaa omat varusteet esiintymisten osalta. Harjoittelun osalta on tärkeää, että sitoutuu osallistumaan kaikille tunneille. Koreografia tehdään koko ryhmälle, joten koko ryhmä on myös esiintymässä. Harjoittelun tukena käytetään videointia.

Huom. 23.8. rakennetaan koreografiaa pidempi pätkä ja harjoitukset klo 18:00 - 20:00.


Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491, yhteydenotot mielellään tekstarilla)

Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä.

Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.