Tunnilla tanssitaan parin kanssa samoja liikkeitä mahdollisimman yhtäaikaisesti synkronissa. Lajeina syksyllä ovat samba, cha, rumba ja jive. Koreografiat rakentuvat tuntien mittaan ja samalla harjoitellaan tanssin tekniikkaa, kuten nilkkojen, lantion, vartalon ja käsien käyttöä. Tunti soveltuu erinomaisesti tekniikankin harjoitteluun, koska koreografiat rakentuvat perusaskeleista ja toistoja tulee paljon. Tunti soveltuu myös Solo-tanssijoille tai halutessa voi harjoitella myös triona.

 
Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491, yhteydenotot mielellään tekstarilla)
Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä. Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007.

Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.