Allkeet

Opetellaan perusaskeleet kuuteen tanssiin: hidas valssi, tango, quickstep, samba, cha cha ja jive. Perehdytään lisäksi rytmiikkaan ja tanssiasentoon. Ei edellytä tanssitaustaa.

Jatko

Jatkoryhmä, jossa on edellytyksenä aiempi tanssin harrastaminen ja mielellään alkeistason kurssin suorittaminen. Jatketaan tiedon ja taidon syventämistä. Tanssilajit: hidas valssi, tango, quickstep, slow fox, samba, cha cha, rumba, jive.

Varusteet: Mukavan rennot vaatteet ja kengät
Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491, yhteydenotot mielellään tekstarilla)
Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä. Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007.

Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.