High Heels


High heels -tunnilla uppoudutaan korkokengillä tanssittaviin koreografioihin erilaisten biisien tahtiin r&b:stä ja soulista poppiin. Tunneilla pureudutaan myös korkokengillä tanssimisen tekniikkaan. Koreografioiden tyylittely vaihtelee, mutta peruselementtinä on sensuelli tyyli tanssia. Myös vahvaan ilmaisuun keskittyvät koreografiat ovat tälle tunnille tyypillisiä. Tunti sopii yli 15-vuotiaille.

Sali: Repo
Ohjaaja: Viivi Ågren (0449953860)


Olen Viivi, 18-vuotias, ja nuoresta iästäni huolimatta paljon tanssin saralla kokenut tyttö. Tanssi on pikkulapsesta saakka ollut suuri osa elämääni, mutta näin vanhemmalla iällä ns. omimmaksi jutuksi ovat muodostuneet Katutanssilajit, joita olen myös alkanut treenaamaan tavoitteellisemmin mm. SM-kilpailut ja erilaiset tanssiprojektit.

Olen opettajana hyvin tunnollinen ja pyrin aina luomaan tunneilleni hyvän, rennon ilmapiirin, missä jokaisella on helppo olla puhtaasti oma itsensä ja kehittyä. On tärkeää saada aikaan onnistumisen iloja sekä ohjata jokaista tanssijaa löytämään juuri se oma polku tanssijana.