Commercial street/ Voguing


Tunneilla lämmitellään, tehdään lihaskuntoa, tyylilajien tekniikkaharjoituksia sekä koreografiaa. Tunneilla opetellaan ensin molempien lajien perusteet. Voguing tanssissa tutustutaan kulttuuriin ja eri aikakausien tyyliin. Voguing on rohkeaa itsensä ilmaisua ja poseeraamista eri kehon liikkeissä. Commercial hip hopissa keskitytään näyttävään koreografiaan ja tanssitaan välillä korkeilla koroilla. Tällä tunnilla tärkeintä on asenne ja energia! Tunneilla opetellaan koregrafia, mikä esitetään kauden päätösnäytöksessä. Ryhmä voi päättää tehdäänkö esitys Commercial Hip hopista, Voguiningista vai molemmista. Tunneille mukaan korkokengät ja vaaleapohjaiset sisäkengät sekä juomapullo. 

Sali: Repo
Ohjaaja: Satu Ström (satu.strom@gmail.com, 0408420381)


Olen Satu, Keski-Sumesta kotoisin oleva tanssija. Itselleni katutanssi kolahti ja kovaa useampi vuosi sitten. Tanssi on minulle myös sukuvika, jonka uskon vaikuttaneen nykyiseen tilanteeseeni ohjaajana.

Haluan kehittyä opettajana ja tanssijana koko ajan lisää, ja lupaan etten päästä teitäkään helpolla! Odotan innolla tulevaa vuotta, joka varmasti tulee olemaan haastava, mutta palkitseva!