Karnevaalisamban tiiviskurssi!

Tule opettelemaan brasilialaista sambaa. Tunneilla keskitytään karnevaalisamban perustekniikkaan, kuten perusaskeleeseen, lantion liikkeisiin sekä vartalon ja käsien käyttöön. Lisäksi tehdään lyhyt, vauhdikas ja helppo tanssisarja sekä pidetään hauskaa. Kurssi soveltuu vasta-alkajista jo pidempäänkin tanssia harrastaneille.

Ajankohta 8.10.2017 klo 14 - 16
Ohjaajana Helvi Seppälä
Paikka Ounasvaarantie 15, Revontulitanssijoiden sali

Hinta 20 €/hlö

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen sali@revontulitanssijat.com 1.10.2017 mennessä.

Nimikilpailussamme saliemme nimiksi valikoituivat Repo ja Pikkukettu! Sali 1 on nykyään Repo ja Sali 2 Pikkukettu kokonsa mukaan. Nimet toivottavasti helpottavat tuntien löytämistä.

Vanhan tarun mukaan revontulet syntyvät tuliketun kiitäessä vikkelästi hangella. Juostessaan se huitaisee hännällään lumihiutaleita, jotka tähtitaivaalla muuttuvat revontuliksi.
Ohjaajamme omainen on sairastunut vakavasti ja hän vetäytyy omaistensa tueksi syyskautemme ajaksi. Kaikille hänen kursseilleen emme ole saaneet tuuraajaa, joten joudumme ikävä kyllä perumaan osan kursseista.

Tanssitoukat 1-2v ja kehonhuolto on syksyn osalta peruttu. Katsomme tilannetta uudelleen keväällä.

Musameno 3-4v jatkaa normaalisti maanantaista 4.9. alkaen Viivi Ågrenin johdolla.

Musameno 5-6v siirtyy maanantaille klo 18-19. Ryhmä jatkaa jo maanantaina 4.9. Viivi Ågrenin johdolla.
Sporttipassilla voi osallistua seuraaville tunneille. Huomioithan, että joillekin kursseille osallistumiseen vaaditaan 4€ maksu passin lisäksi.
You can attend the following classes with Sporttipassi. Please notice that some courses require an extra payment of 4€ with the pass.

Lavatanssi alkeet
Kilpatanssi aikuisten alkeet
Street aikuiset
Baila Coreo (Sporttipassi + 4€)
Baila Dance
Soolosalsa (Sporttipassi +4€)
Parisalsa alkeet