Pienempien ryhmien tunnit alkoivat mukavasti jo tällä viikolla ja aloitamme loputkin tunnit suunnitelman mukaisesti viikon päästä, sunnuntaista 23.1.2022 alkaen.

Ryhmäkoko on kaikissa ryhmissä toistaiseksi enintään 25 + ohjaaja. Näin saamme pidettyä salissa riittävät etäisyydet.

Johtokunta on laatinut seuraavan tarkentavan ohjeistuksen, joka on voimassa huomisesta lähtien. Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti:

1 Jotta saamme pidettyä ryhmäkoon rajattuna, jokaiselle tunnille pitää ilmoittautua etukäteen. Koko kursseille ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuilla www.revontulitanssijat.com. Ilmoittautumiset yksittäisille tunneille (kertakäynnit ja sarjakortit) sähköpostilla. Sama käytäntö koskee myös Korkeakoululiikunnan Hyvinvointipassia. Huolehdi, että olet saanut vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Mikäli et ole saanut vahvistusta, lähetä sähköpostia. Jos nimesi ei ole listalla, et voi osallistua tunnille. Ilmoittautumisen koskee myös ns. tutustumiskäyntejä.

2 Tulethan tunneille vain täysin terveenä.

3 Pukuhuoneissa, käytävä- ja oleskelutiloissa on käytettävä maskia. Huolehdithan myös käsihygieniasta (käsienpesu pukuhuoneiden wc-tiloissa ja saliin tullessa käsidesifinointiaine oven vieressä olevalla pöydällä).

4 Pidämme kirjaa tunneille osallistujista.

5 Vanhempien oleskelu tiloissa vain tuntien alkamisen ja loppumisen aikana.

Tämä viesti on lähetetty kaikille tähän päivään mennessä ilmoittautuneille. Tiedotamme mahdollisista muutoksista somekanavillamme sekä sähköpostilla.

HUOM! Baila danceen ilmoittautuneille lähetetään vielä erillinen viesti, tarkkailethan postiasi.
Baila Dance kurssi on kevän osalta täysi.
Tuntien peruuntumisista tiedotamme jatkossa vain sähköpostilla, facebookissa ja instagramissa. Tämän lisäksi ohjaajat voivat tehdä kurssikohtaiset whatsapp-ryhmät nopeampaa tiedottamista varten ensimmäisten tuntien yhteydessä.
HYVINVOINTIPASSITUNNIT:
  • Street all in, su 20:00-21:00, alkaa 23.1  ( Passilaisille varattu 20)
  • Baila dance, to 19:00 – 20:00, alkaa 27.1. (Passilaisille varattu 10 paikkaa)
  • Commercial dance, pe 18:00 – 19:00, alkaa 28.1.  (Passilaisille varattu 20 paikkaa )
  • Soolosalsa jatko, su 18:00 – 19:00, alkaa 23.1. ( Passilaisille varattu 20 paikkaa )
  • Reggaeton, su 19:00 – 20:00, alkaa 23.1. ( Passilaisille varattu 20 paikkaa )
Koko kurssille osallistuville ilmoittautumiset nettisivujen ilmoittautumisen kautta.

Maksutapakenttään maininta Hyvinvointipassi. Kertakäynneille ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään edeltävänä päivänä.

Omavastuutunneille ilmoittautuminen samalla periaatteella. Mikäli käy koko kurssin, niin ilmoittautuminen nettisivujen kautta ja maksutapakenttä Hyvinvointipassi omavastuu.

Kun kiintiöpaikat on täyttyneet niin ilmoitamme siirtymisestä "odotus"-paikoille sähkopostilla.